Partijen insturen voor website en clubblad

Op de website staan nu al een aantal partijen die gespeeld zijn in de afgelopen maanden, maar het is natuurlijk de bedoeling dat deze wekelijks worden aangevuld met nieuwe, recente partijen. Als je een leuke partij gespeeld hebt die je aan de rest van de wereld wil laten zien, stuur dan het PGN-bestand op naar webmaster@schaakclubmaastricht.nl. En wie weet wordt je partij dan de ‘Partij van de Week’!

Je kunt zelf commentaar en analyses toevoegen, en anders voegen wij wel wat opmerkingen toe. Als je zelf geen computer hebt of je gebruikt geen schaakprogramma, stuur dan een foto op van de partijnotatie. Dan maken wij daar wel PGN van; maar dan moet de notatie wel goed leesbaar zijn.

De ingezonden partijen willen we ook gebruiken als kopij voor het clubblad “En Passant”.